SwedexHungary Swedex Netherland Swedex Germany Impressum

Nieuw thermisch inbindapparaat MB 750

Nieuw thermisch inbindapparaat met technische highlights vereenvoudigt het werk bij het inbinden van documenten.

Geschud, niet geroerd … dat zou het motto kunnen zijn voor de nieuwe ster op het gebied van thermisch inbinden.

Met ingang van het nieuwe jaar heeft de klant die zijn bedrijfsstukken dringend professioneel wil tonen en verdelen, eindelijk een comfortabele, moderne oplossing in het segment van het thermische inbinden: de MasterBind 750!

Kleine kantoren of middelgrote ondernemingen kunnen hiermee hoogwaardige presentaties in gebonden vorm snel en voordelig, inhouse en op maat produceren, en op externe drukkosten besparen. Dankzij de afstelling onmiddellijk bij ingebruikneming (kalibrering) stelt het apparaat zich als een trouwe, toegewijde dienaar ter beschikking van zijn gebruiker en wacht het in de uitgangspositie op zijn bediening. Door de in te binden map gewoon in het apparaat te plaatsen, treedt het eigenlijke proces van verwarmen, plakken en afkoelen in werking. Uniek daarbij is dat de gebruiker hierbij slechts eenmaal hoeft in te grijpen, namelijk als hij de mappen vooraan uit de bindopening haalt en achteraan in de koelschacht plaatst.

Het apparaat werkt volledig automatisch en pakt naast de highlights van de voorzichtige, op het blad afgestemde aandrukkracht en het afkoelen door middel van drie miniventilatoren nog uit met het absoluut technische hoogstandje: de fase van het schudden waarbij de bladen goed worden geschud en zodoende optimaal met de gesmolten lijm in contact komen.

Voor de marktintroductie werd een absoluut sensationele prijs vooropgesteld!

One Trackback

  1. By buy celebrex on 4. February 2015 at 07:16

    buy celebrex

    “[…]swedexNieuw thermisch inbindapparaat MB 750 | swedex[…]”nn1

Twitter LinkedIn Facebook Youtube Xing Google