SwedexHungary Swedex Netherland Swedex Germany Impressum

Nieuw lamineerapparaat CLM 1001

Nieuw A2 professioneel lamineerapparaat “CLM 1001″ als “alleskunner” voor warme en koude laminering breidt de reeks apparaten van swedex uit.

Nieuw lamineerapparaat CLM 1001 versterkt reeks apparaten van swedex.

Een echte alleskunner, bovendien robuust en van de allerhoogste kwaliteit, zorgt voor solide werk en optimale lamineerresultaten tot formaat DIN A2. Warme of koude laminering – de CLM 1001 ontpopt zich tot universeel apparaat en kan met de nieuwe bedieningsmodule in elke fase afzonderlijk worden geregeld. Voor het eerst kunt u temperatuur en doorloopsnelheid onafhankelijk van elkaar regelen dankzij een fijnregeling die zelfs digitaal wordt weergegeven. Golvende of melkachtige laminaten behoren zodoende tot het verleden. De kwaliteit staat bij de CLM 1001 heel duidelijk op de voorgrond./p>

De solide constructie van het binnenwerk evenals de metalen behuizing verschaffen de klant reeds bij de eerste test een betrouwbare en optimale werking. Zelfs bij laminaten van groot formaat tot DIN A2 is de 1001 gewapend voor een intensief en langdurig gebruik

Topkwaliteit voor de hoogste eisen.

Twitter LinkedIn Facebook Youtube Xing Google